Ini Wilayah Hijau: Sabtu & Penangan Maharaja Lawak


23 April 2011

Sabtu & Penangan Maharaja Lawak

 

 

Selamat berhujung minggu semua,

selamat bercuti, beristirehat, bermesraan bersama ahli keluarga, bersiar siaran…dan semua yang ber ber yang elok la yer.

 

 

Hari sabtu,

macam biasa jer untuk mzhany…hari ni kami tak kemana mana lagi, selain membeli keperluan rumah jer. and now, masih bersantai di rumah sambil menonton siaran ulangan ML. serius, dah banyak kali tonton siaran ulangan ML ni, nak nak yang episod MUZIKAL tuh.huhu…

 

 

Yer lah kan,

kita ni mesti nak kan hiburan jugak, yang mampu buatkan kita gelak. kurang kurang hilang segala masalah yang membelenggu kan. tapi berhibur tu ingat batasan nya. kita ni orang ISLAM, ada batas batas nya. eh eh tak yah la nak bersyarah…semua orang sudah maklom kan…akan batasan nya.

 

 

Untuk ML ni, minggu ke4 semalam, agak kureng sikit compare dengan minggu MUZIKAL, iaitu minggu ke3. semalam beberapa kumpulan jer yang betul betul lawak bagi hany lah…antaranya JAMBU, SEPAH, NABIL, JOZAN. hehehe senarai favourite nampak…

 

Maharaja Lawak

 

 

hurmmm,

esok macam teringin ke MAEPS, Serdang…tengoklah kalau MZ nak kan. bukan boleh kira gak ;)

 

 

**ML=Maharaja Lawak yer;)**

Komen
6 Komen

6 comments:

wida said...

sama dgn senarai feveret sy..jozan, nabil, sepah & jambu.

syg kn alex terkeluar

dyea irdina said...

tak bley tgk la sbb tak de channel warna...huhuh nak layan kut u-tube tenet slow...apa la nasib

Norhafiza said...

hari ni No duk umah je sbb abang jaga booth belah ptg..esok shiff pg leh la bw anak2 skl..klo hr bw esok bw..leh pokai kita hehe..esok nak tengok ikan beso2..

mmmm sabooooo..abang mcm takde hint2 pun huhuhu..p/s:tak beh r layan lappy, sound slow le sbb takde speaker tambahan.. uhuk uhuk..

mzhany said...

@wida
hehehe mcm itu je senarai akan g final kan...


@no
umm xpe no, esok jenjalan eh..

Ardini Humaira said...

encik tunang dni suak betul layan maharaja lawak :D

mimi jazman_MJ said...

saya suka nabil punya persembahan yang minggu ke3 tu.. :)