Ini Wilayah Hijau: 2 hari


05 October 2010

2 hari

hari nih, hari ke2 training kat Carlton Holiday, shah alam. hurmmm so far untuk 2hari nye silibus, hany faham and dah khatam semua. hahahaha berlagak dowh…

 

 

ha ye r,

sebab semua yang hany belajor nih, hany ada belajar sendiri sebelom ni, mungkin r cara hany buat berbeza tapi result masih sama. ahaha lantak.

 

 

bercakap pasal hotel plak,

hurmmm makanan dia biasa sahaja la. lauk pauk untuk tengahari boleh ditemui di kedai nasi campur kat luor..huhu cuma ada la 2,3 yang lain nya kan.

 

 

sekarang ni,

orang dari SPR pon tgh ada training kat sini. nampak semua lelaki jer….hurmmm

 

 

051020103624

 

 

051020103623

ni adalah manual untuk 2hari punyer. perghhhh bayangkan dorang ni kena kejar…hohoho seb baek la manual nya senang di ikuti. gud user manual yang user frenly.hehehe

 

 

051020103625

ni plak manual untuk 3hari yang akan datang…hehehe dapat free sorang 1, eh microcorp staff je dapat. user, hurmmm tunggu esok je la camne kan.

 

 

** penat weih, otak berjalan, badan tak bergerak duduk jer…**

Komen
2 Komen

2 comments:

Liza said...

selamat bertraining...

ardinihumaira said...

dni nak ikut akak training leh tak ;p