Ini Wilayah Hijau: I am a champion for children


14 October 2010

I am a champion for children

 

 

 

tak de la champion sangat, dan korang pon boleh jadik champion tau.

 

 

141020103707

ha, frame gambar ber magnet nih hany dapat dari UNICEF, haha sah sah r kan dah terang terang ade tulis Unicef tuh. sebenarnya hari tu UNICEF ada bukak booth kat JJ equine ni. hany pon tergerak hati la nak derma sikit…nak banyak bukan mampu kan….

 

 

tapi,

dorang tak terima cash la, hanya terima cek credit card atau autodebit, masa nih hany guna maybank untuk autodebit. so every month dia akan potong la kan…hany pilih rm38. hehehe, tapi kan hany buat pemotongan sekali jer…then hany cancelkan…huhuhu

 

 

tak kesah la nak kata teruk pon, tapi memang niat hany nk derma 1time jer, tapi dorang tak sediakan lak untuk 1time macam tuh. so xperla kan….

 

 

hany dpt sticker kereta, dan dia pos kan frame bermagnet nih ke rumah.

 

 

**so kawan kawan kalau tergerak nak buat derma nih, jom kelik**

Komen
3 Komen

3 comments:

azzey said...

yg penting derma ikut ikhlas hati kita kannnn.....

suamihanyisterizuki said...

yer azzey, betol tuh, derma seikhlas hati

ardinihumaira said...

kalau derma tak ikhlas, baik jangan dermakan.. isk3 ayat ape dni cakap ni.. hehe