Ini Wilayah Hijau: Yang Bertuah…


24 October 2010

Yang Bertuah…

Pagi pagi,

lepas breakfast, terus laju laju online…hehehe sebabnya teruja dgn berita yang di abca oleh shira kat Nasi Lemak Kopi O nih…and kalau dah online tuh, penipu ar tak on belog kan…

 

 

and then…

dapat email, dah ada yang berjaya capture 40000, uissshhhhh hany ingat kan dlm isnin atau selasa nih baru ada yang berjaya…tak sangka la plak kan…hohoho tapi yer ar, belog hany nih kalau refresh counter tuh akan up jugak so senang la kat korang….;)

 

 

hit numberha ini lah yang di hantar kt hany…hehehe hany dah oter sikit la kan..

 

 

dan yang bertuah itu rasanya:

 

http://aslindaa.blogspot.com/ 

 

 

sebabnya, dia send mail tanpa sertakan belog dia….tapi dari nama macam tuan punyer belog ini…hehehe tuan punyer belog…kalau salah sila inform yer….

 

 

**ummm, next 50K ahahha, lame lagik tuh**

Komen
5 Komen

5 comments:

kakngah said...

hihihi!! btl la tu..
smlm dh ngntuk sgt.. lupa nk letak link blog. dh send baru teringat..

http://aslindaa.blogspot.com/

mzhany said...

ok dear...nnti anto address awk eh, nak send hadiah yg xseberapa ;)

azzey said...

mzhany: tahniah utk kak ngah!

Liza said...

takde rezeki this time, next time kana try lagik nie

ardinihumaira said...

wow tahniah!;D