Ini Wilayah Hijau: Kelantan vs Selangor


12 October 2010

Kelantan vs Selangor

Tak sure la, ade ke tak yang follow Piala Malaysia kan…almaklom ler bola tempatan, kurenggg mendapat tempat. tapiiiiii, tidak bagi mzhany.com…

 

 

kami layan jugak, dan for sure la lagik excited sebabnya, Kelantan dan Terengganu dapat masuk suku akhir…yeahhhh!!! walau pada mulanya Terengganu nampak tidak mampu untuk melangkah jauh, namun malam ni Terengganu dah masuk suku akhir.

 

 

owh,

malam ni pastinya perlawanan yang menjadi tumpuan adalah pertemuan antara KELANTAN  dan TERENGGANU.

 

 

my-kelan

 

 

Flag_of_Selangor_(pre_1965)_svg

 

 

Pastinya,

stadium akan penuh dengan peminat yang memakai baju berwarna MERAH, bukan berat sebelah tapi inilah kenyataan. sungguhpun perlawanan kumpulan jer, memang dah penuh stadium, apatah lagi perlawanan yang pastinya menjadi tumpuan ramai nih.

 

 

dan, kesian la haiii kat MZ, beriya dia menantikan 12 Oct nih, nak la dia tengok perlawanan KELANTAN SELANGOR nih, alih alih malam ni, by 8pm dia nak kena berada di opis plak…hohoho sian nyaaaa….

 

 

Hany pon tak tengok jugak, sebab sekarang tengah melepak di rumah membe, ahahha penakot nak duk di rumah sorang sorang. dah menumpang di rumah orang ni, maka tengok je la apa yang org tengok kan….hehehe…

 

 

**kuasa pantai timur napok gayer…KELANTAN, TERENGGANU, PAHANG, dapat g suku akhir**

Komen
8 Komen

8 comments:

nani said...

hehe, nasib baik seri..seri kan result Selangor vs Kelantan semalam?
kalau tak ade aku n alep perang dingin seminggu nanti.. =)

ardinihumaira said...

go go kelantan --> padahal tak tengok bola hehe

suamihanyisterizuki said...

cik ijo, a'ah seri...next week lak maen kt klate weihhhh...

dni, hehehe harusla sokong klate kan...

azzey said...

suamihanyisterizuki: dulu sker tgk bola.....skrg dh kurenggggg....

suzzsuzie said...

sokong kelate jer hany.......

nani said...

agak2 pemain Selangor cuak tak? nak g main kat klate ni..
apepun sebagai warga Selangor, go go RED GIANT..saya sokong anda walaupun aku langsung xminat bola, hoho

main secara profesional okeh..
semoga kemenangan berpihak pd yg layak..saper kalah jangan emosi lak nanti =)

suamihanyisterizuki said...

ahahhaa, itu aku tak sure...maen kt klate ni pehe pehe je la kan...

tu r, smoga penonton jgn overrrr ye..

suamihanyisterizuki said...

azzey, huhu hany minat bola nih...

kaksue, mz haruss sokong klate gak,hehehe