Ini Wilayah Hijau: Rasa macam mengandung…


31 October 2010

Rasa macam mengandung…

 

 

 

hehehe,

sebenarnya kan…PERUT PENUH, SENDAT, KEBUNTAT, SE’EH, SO’OH…ha…itulah kisah sebenarnya…hehehe. sebabnya, baru sahaja lepas makan stembot @MARDI

 

Leelou_Blogs_free_wallpaper_LA

 

Kan REDWARRIOR menang, MZ janji nak belanja, hany pilih nak makan steambot ni ha…tapi yang buatkan hany macam mengandung nih…hany makan banyak…ntah gila haper hany nih. hany banyak makan salmon jer. hany selalu nya kalau pergi buffet steambot nih, hany makan udang dengan salmon jer. sebab hany tak suka sangat yang lain.

 

 

tapi,

malam ni hany tak berani makan udang sebab hany takut udang tak fresh, takut jadi apa apa kat hidung nih ha. sebab dari tadi hidung hany macam rasa semacam jer.

 

 

hany makan salmon, salmon, salmon, sotong, salmon lagik, pastu amek abc, amek lagi abc…hohoho MZ dah stop makan pun, tapi hany masih makan. nafsu menggunung…

 

 

owhh, hany pernah buat review steambot @mardi nih…jom usha

 

 

**korang semua doakan la jugak untuk hany dan MZ yer, semoga kami murah rezeki, dikurniakan anak ameen….**

Komen
8 Komen

8 comments:

Nik Evi said...

hye. bestnye dia mkn :P

syalinda johari said...

bestnya mknnn.. aku doakan ko pregnant. kalo tak pregnant pun, jgn kecewa..anggapkan bukan rezeki ko lagi.. doa byk2 taw.. ameennnn

mzhany said...

nik, ahah makan memang besh...

weh linda, tengkiu...ameen...

mizz sue said...

mak aihhhh...bestnye..MARDI tu bestkan semua hijau..su suke kat situ

apak cikidong said...

oit dah mengandung ke? ahahahah

rATu kEBaYA said...

bestnya makan..

azzey said...

mzhany: sedapnya ada yg blanja steamboat! nak juga!!!!

mzhany said...

sue, a'ah dikelilingi hijauuu ;)

apak, ahha ameen smoge jadi kenyataan tak lama lagi...ameen

aishah, makannnn mmg besh ;)

azzey, heheh org blanja kan semua pun sodap