Ini Wilayah Hijau: Ayah nak cakap…


26 October 2010

Ayah nak cakap…

 

owhh, last week,

mak hany ade kol…hehehe kalau mak hany yang kol, bermakna dah sehari hany tak kol mak…ahahaha :)

 

 

hany selalu nya kol mak tiap tiap hari. kalau hari ni sampai malam tak kol, maka tgh hari esok atau petang mesti mak hany kol. hehehe ha hamek ko, supaya ko hengat sket utk kol mak ayah ye hany….

 

 

tengah2 duk sembang ngan mak hany, tibe tibe mak cakap ayah hany nak bercakap ngan hany,uitssss ini luar biasa nih, sebabnya ayah hany memang tak dengar orangnya….tapi sekarang dah dune alat untuk bagi dengar tuh, sowii tak tahu anama aper…

 

 

tapi,

ayah hany memang jenis tak suke bercakap thru phone nih, selama hany duk berjauhan nih kan, baru 2kali ayah nak bercakap thru phone nih…

 

 

yang pertama,

masa hany nak kena g training kat Boston dulu, beriya ayah hany nak cakap jugak ngan hany nih…almaklom ler nak ke U.S katanya, mind set dorang macam g tempat yang penuh dgn keganasan…pesanan tak hengat la masa tuh…huhuhu…

 

tapi sebenarnya hany je dengar ayah hany pesan, tapi bile hany cakap balek ayah tak dengar sangat….masa nih xde lagik alat yg pakai kat telinga tuh…hehe…

 

 

yang kedua,

last week laaa…hany pon tanya la sihat ke tak…ayah hany duk hello hello…pastu ayah hany cakap kat mak hany, tak dengar laaa… huhu…

 

sekali ropenya dia tak pakai alat tuh, alat tuh g anto utk servis…hohoho sabor je laa kan….mak hany siap gelak lagik…dah tahu alat xde nak jugak cakap…xper layankan je kan…bukan susah pon…

 

 

Alhamdulillah,

maknanya ayah hany dalam keadaan OK lah tu, kalau tak susah nak macam tuh kan, asyik duk meracau, merepek sorang sorang jer…

 

 

Alhamdulillah….

Komen
3 Komen

3 comments:

azzey said...

mzhany: alhamdulillah beliau dlm keadaan baik...

Melati Qistyna's Mummy said...

Alhamdulillah.... aah, tol tu, layan kan je, bkn susah pown :)

mzhany said...

a'ah Alhamdulillah...suke sgt...