Ini Wilayah Hijau: Piala Malaysia & Super Ring


20 October 2010

Piala Malaysia & Super Ring

 

 

 

Suatu malam, sedang hany asyik tengok tv…

 

 

MZ : Final Piala Malaysia b rasa buat kat Bukit Jalil

 

 

Hany : Ye ker b…waaaa ramai ar ore kelate mari kekg?

(statement mcm Kelantan dapat g final, padahal separuh akhir pon tak start lagik)

 

 

Hany : B, jom kite g tengok nok b? <—excited giler hokeyyy

 

 

MZ : huh, malas r, baek tengok kat rumah, buleh guling guling sambil makan supering!

 

 

Hany : sambil jeling…waaa siap berpantun guling guling dgn supering….

 

 

pastuh dua dua gelakkkk….

 

 

for info,

my husband nih suke bebenor supering tuh…alaa makanan budak budak tuh…

 

super_ring_std

 

Super ring riang

Super ring lazat

Super ring super

jom bergembira

 

hahhaa,

siap terngiang ngiang lagik ok lagu dia nih…masa kecik kecik dulu suka makan super ring nih, kalau nak makan tuh, mesti masukkan dalam jari macam cincin tuh, susun susun then makan satu satu dari jari tuh….waaaa

 

 

tapi skrg, hany dah kureng r mkn super ring nih, tapi MZ sokmo laaa ada stock kt omah tuh…

 

 

Hany : B, syg nak g jj kejap nih, nak beli lauk pauk ok

 

 

MZ : Super Ring satu!

 

macam tu la selalu nya, siap order okeh. si isteri lak tak berapa suke kan, maka kekdg hany beli betol betol 1 la ikot apa MZ order, kekdg siap cakap tak kenal la mana satu super ring, takpon stock kat jj dah habish…tapi selalu nya hany beli laaa….ye la untuk suami kan…hehehe….

 

**tak elok sgt mkn jajan banyak banyak nih**

Komen
8 Komen

8 comments:

Diela Zaimi said...

dulu mmg suka gile makan super ring ni...
tp pas kawin dpt lak hubby yg sgt2 x suke makan makanan ringan..
br masuk troli, die dah kuarkan balik...
lame2 dh terbiase dan rase mcm tak bernafsu bile tgk makanan ringan...

*nak buat camne...dh namenye huby cikgu sains sukan...uhukkk...

Jemari Seni said...

Dedulu suka la makan...lately ni rasanyer coloring dia makin melampau..ker perasaan Haku jer hehhehe..jadinyer tak makan lagi dah.

Izzatul Iman said...

haha...lucu nye bile bace...

saya gemar jajan yang lain tapi sejak2 kawin memang dah tak makan...disamping jaga body: utk pregnant.

kalau nak beli pun mesti beli mister potato ke, yang ori@kurang garam dll...itupun kalau dah teringin sangat2.

Jemari Seni: bukan perasaan awak jek... memang colouring dia fuh...
rase pun dah kureng...dulu nyer sedap.

cik daisy said...

i like2! tp betui kata kwn2 tu.. colour dia dah semacam je.. tp ku tetap layan. hehe! =)

MR Bang Miji said...

perghh..siap ade stok kt umah..superring mmg best.hehe

azzey said...

hany: Super Ring tu layan citer ape pon best!

suamihanyisterizuki said...

diela, waaa ade 'doctor' rupenyer dila kat umah..hehehe sronok laa

a'ah JS, mmg coloring dia mcm over sgt laaa...itu yg bahaya tuh...

a'ah izzatul,betol hany stuju kena jaga mkn jg badan nk pregnant ni kan

kak d, ahahah tetap menjadi pojaan kan

bangmiji, itu ler sokmo nok ade stock supering nih...adoii laaa

a'ah la azzey mcm penggnti popcorn la

misyamissyou said...

wah..serius hubby akak suke makan super ni??tp sedap kot..huhuu..skrg dh jarang makan...kecik2 ye la..