Ini Wilayah Hijau: Kembalinya Mona…


15 October 2010

Kembalinya Mona…

seyes,

hany dah lama tak bukak email rohani@mzhany.com, dan hari ni bukak…seperti yang ku sangka, memang byk mail, tapi semuanya request nak buku Kembalinya Mona Gersang tuh….

 

 

Image_image023_jpg01CB2D7D_0F327CC0_

 

 

hany ada la forward kat bbrapa orang yg mintak sebelom ni, skali ade sorang nih reply kat hany cakap:

 

 

10-15-2010 9-58-21 AM

 

 

ahahha, mana haku tahu ni yg free edition punyer, and cite dia tak full, haku tak baca la weiiihhhh…mahap la yer bro, haku tak de yang full version…;)

 

 

10-15-2010 9-48-57 AM 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ni dia yang mintak…hany tak forward pon sbb lepas bro kt atas tuh cakap xfulll….

 

 

**mesti bro tu frust sbb tgh tgh syok baca, skali bersambung and kena beli yang full edition**

Komen
3 Komen

3 comments:

mizz sue said...

buku pe tu kang...nasib su xminat bace novel...hehe

ardinihumaira said...

dni pernah dengar tentang buku ni. hiksss

Anonymous said...

wcht id : kotesangap