Ini Wilayah Hijau: Ber Badminton di precint 11…


18 October 2010

Ber Badminton di precint 11…






Macam yang hany pernah katakan, kitorang berdua main badminton kat precint11, putrajaya…owhhh sebenarnya banyak je tempat yang bleh kite pergi kan, nak maen badminton.tapiiii knape pilih precint11 nih or putrajaya nih:

1) tak jemmm weihhhh nak pergi, nak nak weekend…fuhhh syorga
2) murahhhh, 8hengget 1jam. maklom ler tempat kejiranan murahler


Jom tengok ape yang sempat hany snap…

171020103728
ok, court dia memang papan la, jauh beza dgn court utk badminton yg sebenarnya. dah ini adalah dewan serbaguna, maka banyak event yang akan di jalankan di sini, so sebab tu lah kot dia guna kan papan… dengan harga nya tuh, berbaloi la kan…


171020103727

Gelanggang squah hanya ada 2 jer…hany dulu masa matrik maen squahhh, raket squashhh pinjam jer…bola je hany beli.ahahha maklom ler mana ada duit ok. eh kat mana boleh sewa raket squashhh?


171020103733

Ada kolam renang…fuhhh budak budak suke la nih…


171020103735


171020103734


Di sebabkan kitorang maen berdua je…
maka kitorang main 1jam jer…mana larat weih nak main sampai 2jam. pastuh, kitorang pon survey suvey apa lagi boleh main…


171020103729   

Bukan nak tunjuk gelang…mahupun nak tunjuk bulu tuh…tapi abaikan saiz nye yer…nak tunjuk gelang kuning putih tuh jer…ingat masuk sunway lagoo je kena pakai tuh, gim pon kena tau…siap ada tulis Gimnasium HAri CUti lagik tuhhhhh….cayalah….


sikit info utk hany share:

1) setakat yang hany tahu ada 4 precint yang ada court badminton
                   - Precint11 = 0388877664
                   - Precint16 = 0388877669
                   - Precint9 = 0388877668
                   - Precint8 = 0388877665

2) Hanya precint11 menerima booking thru phone. yang lain kena g kaunter yer.

3) Precint16, agak meriah siap ada gerai makan minom lagik

4) RM8.00 untuk court badminton

5) RM3 untuk masuk gym, per kepala per 2jam


**ok daaaa…saja share info ngn korang, bukan iklan berbayar yer ;)**
Komen
4 Komen

4 comments:

kella said...

hanny boleh la kita join main bdminton kan? :D

suamihanyisterizuki said...

kella, boleh jer...jom ar sonot ramai ramai nih

ardinihumaira said...

tapi dni tengok gelang sebab cantik hiksss

mohd ezanee md zainal abidin said...

Good services