Ini Wilayah Hijau: Popular Posts & Blog’s Stats


16 October 2010

Popular Posts & Blog’s Stats

 

 

 

Rasanya semua orang dah tahu kot, blogspot ada letak widget untuk Popular Posts & Blog’s Stats. tapi hany baru tahu…ahahaha tahu ni pon sebab masa pindah kan bloglist ke blog baru hany.

 

 

Macam biasa, just add widget jer, nanti jumpa la widget baru nih…kat atas lagik haaa…

 

 

10-16-2010 11-17-43 PM

 

10-16-2010 11-18-29 PM

boleh pilih rupe camne nak…

 

 

10-16-2010 11-19-41 PMha tu dia stat yang akan di pamerkan…

 

 

10-16-2010 11-39-40 PMni lak untuk popular post…

 

 

**sian lak, baru tahu kan ;) ** 

Komen
2 Komen

2 comments:

azzey said...

pon br perasan.......sbb sker update entry je.....jrg2 godek widget2 tuh....

ardinihumaira said...

dni ingat nak cuba letak juga kak :D