Ini Wilayah Hijau: Axe: riso plak bile MZ guna Axe nih…


25 October 2010

Axe: riso plak bile MZ guna Axe nih…

 

 

 

Di sebabkan GIANT Seri Kembangan baru di buka,

maka hany ngan MZ beriya pergi pada hari kedua ianya di buka…ummm bukan ler beriya benor nak g awal2 tapi kok ada 1benda nak beli dan promo nye hanya 4hari, maka kami pon pergi la awal tako dah out of stock….

 

 

ha, inilah barang yang kami carik…erkkk, seyes rasa macam murah sikit la compare ngan tempat lain kan….;)

 

 

221020103750

 

 

Pastuh,

hany ngn MZ carik la deodorent lak…sebab dah habis dah kitroang nye stock kan…hany macam biasa menggunakan ADIDAS ;), MZ lak…dia xkesah selalunye dia akan gunakan mana yang hany syorkan kat dia…maka experiment la kan…hehehe…

 

 

Hany bau la AXE nyer deodorant nih,

terus hany jatuh hati…pastuh beriya la promot kt MZ…katanya tak bau pon….ahahah memang la kan…sbb duk dalam botol tuh…beriya dua dua nih duk hidu, sbb nak sgt bau camne kan….

 

221020103754 

 

hany suker yang nih,

Dark Temptation…sumpahhh sedap sangat baunyer…erkkk bagi hany la…di sebabkan hany suker…maka MZ kena la gune yang nih… habis dia nak goda saper kan…goda hany kok, haruslaaa gune apa yang hany suker kan ;)

 

 

221020103755

yer, rasa bau mcm coklat…tapi tak la bau manis…ehhh camne nak gambarkan eh…ntah tak pandai nak explain bau dia….

 

 

tapi riso…

 

“B, ingat jangan pergi beli hotdog/burger yang penjual nya adalah pompuan k”

 

 

**hehe, pengaruh iklan der**

Komen
10 Komen

10 comments:

kakngah said...

aku pn suke belikan colek ketiak utk abg syg..
nk beli kan axe pulak la lps ni...

cik daisy said...

jgn pi library gak.. nnt ade pompuan dtg wat2 ilang henpon. hihi!

azzey said...

mzhany: ha3...kelako2!

mzhany said...

kakngah, ha cube r axe lak pasnih...sedap...eh yg lain nye taktahu r


ahaha kakd, betol gak tuh...mz xrajin dah kot nk masuk library ;)

ardinihumaira said...

dni kasi kat deen avon punya. hik3... bagus tak beliau menerima seadanya :D kasi stok banyak2 terus. perfume, facial foam :P pendek kata deen guna yang dni hadiahkan je

Anonymous said...

suka adidas gak ke kak hany? hehe

apak cikidong said...

sapa nama awek yg belakon iklan tu.. nanti suruh tepon apak cikidong yer.. ahaha

mzhany said...

xpe dni, bg je ape jua...janji dia trime n gune kan...

ni mesti sofea kan, a'ah akak gune adidas

waa apak...laju je eh..nak yang mane? jual htodog ke, yg study dlm library

Melati Qistyna's Mummy said...

hahaha, besar pengaruh iklan tuh :P

Anonymous said...

hehe, caner tau?? sy pun sk gn adidas.. siap bwk lg.. pure lightness pny..