Ini Wilayah Hijau: Mariiiii, tengok Red Warrior & Red Giant…


15 October 2010

Mariiiii, tengok Red Warrior & Red Giant…

 

 

 

orang tengah sibuk pasal bajet 2011 kan, kami kat rumah nih, dah tengok ape yang penting kat berita tadi. ok dah stop la pasal bajet kan, kamiii sekarang excited nak tengok perlawanan suku akhir KELANTAN SELANGOR.

 

 

dan,

rasanya orang orang kat KELANTAN, semuanye dah tercongok depan tv kan. and for sure la, kat stadium penuh dengan mereka yang memakai baju MERAH, RED WARRIOR yer….dan sepertimana yang di beritakan, kelab penyokong SELANGOR memutuskan untuk tidak bertandang ke KELANTAN. takot kejadian yang tak di ingini berlaku.

 

 

hohoho…

part tu no komen lah yer. dah memang identiti mereka. tak bleh nak kata ape la. what ever ape yang berita katakan, pihak tu katakan, pihak ni katakan pasal penyokong KELANTAN yang SUPERRRR DUPERRRR FANATIK tuh…mereka tetap macam tuh. semangat ke negerian mereka memang kuat yer…

 

 

KAFA pon, rasanya dah berbuih mulut membuat kenyataan pasal mengelakkan perkara tak di ingin ni, tapi apalah yang mampu mereka lakukan kan….

 

 

Yang pasti,

kata MZ yang memang tanah tumpah darah nya di KELANTAN cakap,

 

 

“jangan risau, takkan ada pergaduhan sebab kat negeri sendiri”

 

 

huhu, kite tengok yer nanti…hehehee

 

 

**tapi betol, biasanya kat negeri sendiri, dorang takkan buat khianat;)**

Komen
1 Komen

1 comment:

azzey said...

dulu sy pon sker tgk bola