Ini Wilayah Hijau: masuksokmo.blogspot.com


13 October 2010

masuksokmo.blogspot.com




Hany dah transfer semua bloglist hany ke




dan pada masa yang sama, hany tengah kemaskini bloglist…mungkin ada yang hany tak letak lagik.Kenapa yer hany buat macam ni??? banyak sebab kot, tapi antara nya adalah apabila hany tukar layout, maka hany tak perlu masukkan balek satu satu bloglist. mungkin ada cara tak perlu masukkan satu satu kan, tapi hany tak tahu…hohohoho….


ok, daaa…
  
Komen
8 Komen

8 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Salam Hany... "pindah rumah" ke? Memang ada cara utk pindahkan bloglist tanpa buat semula one by one...masa nak tukar layout tu blogspot akan tanya kita dan kita perlu klik no/yes... hahaha..nk explain pd Hany pun I tak reti..:D

ardinihumaira said...

betul3 ;)

suamihanyisterizuki said...

MM, ok ok hany fhm...huhu sengal kan. hany xpindah umah, just bloglist hany je berada di blog tuh...

~aSFaLiZa~ said...

rajin koooo

PearlnScarf said...

okeh... jgn pindah umah kang mengagau saya carik awak nyer blog.. i'm ur silent reader

suamihanyisterizuki said...

fiza, jgn riso hany tak pindah hehehe syg la mzhany.com nih ;)

Liza said...

pindah rumah yer? jgn lupa buat housewarming ;)

suamihanyisterizuki said...

eh takla liza, tak pindah...hohoho