Ini Wilayah Hijau: Weekend


09 October 2010

Weekend

Sumpah…hany sangat menunggu kan hari SABTU & AHAD. kenapa?

 

 

 

NAK TIDOOO & BANGUN LAMBAT OK!!!

 

Selama 1minggu ni,

hany rasa macam tak cukup tido & sedikit letih la. ye la mungkin sebab training & kena travel pergi balek paling kurang pon 45minit, ni kurang, kalau lebih, tak tahu ler….

semalam lak, balek umah lambat sebab hantar si trainer ke airport…then gegas gegas balek rumah, sebab nak g open house jiran lama. kena pergi sebab malas nak masak makan malam, n bole jimat kan kan kan….hehehe.

 

pastu, sampai opis lak, semua sah sah dah balek kan, tinggal kete hany je sebijik. sekali HANY TAK LOCK LAK KETE….mampossss ko hany, cek cek hany hanya LOCK STERENG je. alhamdulillah, naseb baek la tak jadi aper kan…..

 

owhh kena mandi, ahahh kantoi tak mandi lagi…nak g shopping barang2 umah…seee barang umah pon xde ahahah nampak sanagt dah lama tak masak…ok daaaaaa

 

** tak dpt bayangkan mereka yg travel g keje, cth seremban-kl ker, yg kuor umah kul6pg tuh adoiii, korang memang poWErrrrr TABIKK SPRINGGGGG toink toink toinkkk**

Komen
1 Komen

1 comment:

ardinihumaira said...

dni makan nasi lemak tadi terus terbongkang tdo hehe