Ini Wilayah Hijau: Nak cashout ke tak nak?


13 October 2010

Nak cashout ke tak nak?

ummm,

ni pasl nuffnang la yer…Alhamdulillah ada la sikit duit tuh, tapi idok le banyak mana pon…kalau berangan nak beli mini cooper s kaler hijau, memang tak dapek laaaa….

 

2006-mini-cooper-s-hotel-brazil-1-588x441

 

owh ya,

hany ingat nak kumpul cukupkan sampai 1nilai nih, tapi semalam ada la BW kat belog belog nih, dorang cakap better cashout kan, nanti BE akan dapat lagik…macam tu eh?

 

 

dan ada yang kata, kalau dah cash out kan tuh, nanti cepat je nilai tu naek…ummmmacam tu lak eh?

 

 

korang rasa camno???

 

**plan, kalau cash out kan skrg, nak g ICE ROOM kat bangi tuh**

Komen
4 Komen

4 comments:

ardinihumaira said...

dni rasa baik cashout je :D

azzey said...

cashout jelah.....:)

p/s: bangi? cam dekat je ngan tpt sy .....hi3....

suamihanyisterizuki said...

ha, baca dr belog dni la ni...hehehe

azzey, hurmm mungkin kite bleh jumpe nnti kt ice room tuh...

fazilzura said...

zura pun x penah cash out.. cz duit x banyak pun hehehehh