Ini Wilayah Hijau: Sabtu adalah hari untuk..


16 October 2010

Sabtu adalah hari untuk..

Yeahhhh,

Sabtu kembali menjelma… apa aktiviti korang hari SABTU?

 

 

ahahahaha,

hany nye aktiviti selalu nya adalah mengemas romah, membasuh apa yang ada..dan TIDOOOOOO. tapi kali nih, TIDOOOOO adalah yang pertama. ahahah terlajak weihhhhh…

 

 

kul12++,

baru nak sidai baju, hegeh hegeh sorongkan troli keluar, tengok kiri kanan, baju baju jiran semua dah nak kering, ko baru nak sidai hany…nasebbbb laaa kan. seb baek panas terik lagik…sempat ar kering baju kan ;)

 

 

have a nice weekenddd korangg….;)

Komen
4 Komen

4 comments:

azzey said...

mmg byk benda nak buat hr sabtu. sy hr ni ke family day yg office buat!

ardinihumaira said...

selamat berhari minggu kak :D

MAMA AIZARA said...

huhu hany cepat skit sidai dr azi, azi kul 2.30ptg bru sidai sib baik hari panas, sempatla kering...

suamihanyisterizuki said...

waa beshnye ada fmaily day, sronok sronok azzey

ahaha lmbt reply kt dni, tengkiu...

owh ada lg lmbat eh..ahaha betol tu azi, kalau jemur panas yg xbrape tuh, rs mcm xbeshh je kan