Ini Wilayah Hijau: Yang BERTUAH!!!


24 October 2010

Yang BERTUAH!!!

yezzaaaa….
DATANG LAGI….macam biasa, pengunjung bertuah pasti ada habuan buat anda….



10-22-2010 11-59-41 AM

nampak je kat caunter tuh 40000, laju laju buat nih:
1) printscreen
2) email to zukihany@gmail.com




**caunter tuh ade kat bahagian bawah shoutbox, sebelah kiri**


erkkk rileksss, ada lagik 1000, huhu maybe jumaat depan br smpai nih 40K…


Komen
10 Komen

10 comments:

ardinihumaira said...

InsyaAllah :)

PearlnScarf said...

ahaaaaa...... i cuba

Liza said...

harap2 ada ler rezeki liza kali nie...amin...

azzey said...

hany: bertuah ke saya? he3...

suamihanyisterizuki said...

hehehe, semua orang betuah....setiap org ada tuahnya kan...and ada rezeki masing masing...huhu jgn riso, ade rezeki tuh ada...kalu tak kali nih, tunggu 50K plak ;)

suzzsuzie said...

camana tu hany...no apa ni...sori for asking sbb tak brp faham...ke contest? haha..hany jgn marah laling

suamihanyisterizuki said...

kaksue, ni bkn contest tp mcm lucky draw, pengunjung bertuah, kalau kaksue masuk belog hany, tgk caunter tuh 40000, kaksue prinscreen n send mail kt hany, ada la sikit hadiah dr hany, hany dah buat start dr 10000 lagik...

Amir Izzat said...

ha,amir nak try lagi..amir selalu je terlepas..hish..tak boleh jadi nie..heheh..kena cuba gak...

touya said...

aisyeh ! dapat no 40004 lak

cik daisy said...

aaa! menci2! x dpt!