Ini Wilayah Hijau: hany je ke hadapi masalah ni?


31 October 2010

hany je ke hadapi masalah ni?

 

 

 

Hany tak dapat masuk banyak blog…ummm beberapa la, ada malware la ape la lagi. Ni semua gara gara hany pakai VISTA ker? security kuat sangat ker?

 

 

10-28-2010 4-07-05 PM

 

10-28-2010 4-11-08 PM

 

misya ni plak belog misyamissu

 

 

pastuh, kalau kat UTM, hany tak boleh masuk ke belog yang set ADULT tuh. ye r kot kot belog luccccch kan..hehehe itu bukan salah lappy la kan ;)

Komen
7 Komen

7 comments:

misyamissyou said...

sedih kak..kne suspek phishing site..kalau fishing xpe..sy pon xtau nak wat pe ni..tolong!!

touya said...

gambar pertama , kena buang link gengblogger .

gambar kedua kena buang link jeni.resepi.net .

gambar tiga tak pasti

mzhany said...

misya, ha tu touya dah bgtahu..eh tapi utk fishing dia tak tahu plak...erkkk cmno eh

tq touya....

ardinihumaira said...

dni risau gak bab ni kak. dni pun pakai vista...

mzhany said...

umm ntahla rasanya vista security on n security tinggi kot...ahahhaa

misyamissyou said...

alorh..xpasti plak touya..tp smlm dah buang link de satu kat sidebar n buang 1 widget yg cm xbpe nak guna..alhamdulillah akak ckp hri ni dah boleh..mungkin sbb link tu sbb smlm bile msukkan terus je de org bg tau psl warning tu..

mzhany said...

orite dear dah sihat dah belog awk. hehehe halau fisherman tuh ;)