Ini Wilayah Hijau: Gen2,Neo : Lega Sikit…


08 October 2010

Gen2,Neo : Lega Sikit…

ha tadi pagi,

asyik bersms ngan MZ jer…pasal kes PROTON ni lah. hohoho mana tak riso weih…dayah sila baca entri nih.

 

 

MZ dah kol proton, customer service dorang…tanyakan hal ni. sebenarnya boleh jer masuk web, tapi kena lak masuk chasis number kan. ater mana nak hengat kan…kete hany bawak, cmno nak di tengok nya.

 

 

customer service mintak plat number, dia cek kan…dia kata tak yah riso…kes PROTON nih banyak melibatkan kERETA AUTO, especially KETE yang ada AUTO CRUISE tuh.

 

 

Alhamdulillah….

lega la sikit hati nih ha. siap suruh MZ konpem kan betol betol. bengang je MZ, dia cakap “kan dah kol PROTON tadi” ha ko hany, orang dah bagitahu betol2 ko masih nak itu ini. tak caya g kol sendirik laaa….

 

 

so, dayah ko jangan nak ngengader takot takot eh, dr ko mengandung dok naek tom grey nih kan. siap excident lagik ahahaha….

Komen
1 Komen

1 comment:

ardinihumaira said...

sian yang guna auto tu. isk3.. makcik dni le tu