Ini Wilayah Hijau: Barang Keperluan


10 October 2010

Barang Keperluan

ha, meh kite teropong ape hany beli semalam, kunun dah lame tak refill barangan keperluan romah kan…

 

 

091020103680 Ber shopping hari sabtu, no plastic bag on saturday ok.

maka jom selamatkan bumi dan berjimat dengan membawa

shopping beg sendirik

(sebenarnya time terigt je bawak…)

 

 

091020103674

Nesvita Omega Plus

 

 

- Selalunya kitorang beli susu Low Fat dutch lady tuh, tapi tetibe hany teringin nak beli susu nih.

 

- ye la, kan dah masuk 27 tahun, tulang pon dah mereput seyyy ;)

 

 

091020103677Anti-dandruff

 

 

- selalu hany guna shampoo kat cosway, tapi tetibe MZ cakap, “jom beli shampoo TOM TAW” –>terpengaruh ngn iklan la nih

 

- tapi beli yg francesca fusco, tom taw utk rambut damage…

 

 

091020103678  Biodegradable garbage bag

selamat untuk bumi dan buatan Malaysis ;)

 

 

091020103681Blender ok…

 

 

- Akhirnya hany mempunyai BLENDER…ahahhaa

 

- buatan Malaysia, nanti stori mori lagik pasal blender nih, eh sambal maker….ahahaha xda maknanya nak sambal sambal maker nih…

 

 

** ok daaaa…**

Komen
4 Komen

4 comments:

ardinihumaira said...

bestnya akak shopping ;D

suamihanyisterizuki said...

brg brg keperlua romah je dni...huhu dni pon tak lama lg kena la yer...ehehehe

fiq said...

sebenar nyer susu x menyumbang kpd kekuatan tulang.

Ida_Iara said...

beli susu takut tulang mereput ke pasal dpt gift 1 mug tu?huhu..;)