Ini Wilayah Hijau: memang pelupa…


29 October 2010

memang pelupa…

 

Hany nak log masuk ke M2U,

macam taip username dan password, sekali error, buat lagi error lagi. adusss kali ke3 kalau salah jugak kan mesti kena block kan?

 

 

adusss…

sebenarnya hany ingat PASSWORD hany, tapi luper USERNAME ok!!! cisss tak pernah terjadi ni, selalunya hany lupe PASSWORD.

 

 

nak tak nak,

terus call customer support….hohoho

 

 

**asyik lupa jer**

Komen
3 Komen

3 comments:

ardinihumaira said...

dni dulu gtu la kak.. skang dni tulis semua tu letak kat satu tempat. tak ingat dni gi semak kat situ hehe

kakngah said...

kene rajin2 login
xder duit pun login gak :P
baru tak lupa.. hihihi!!!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam kenal..


pernah kena jugak... huhuhu..