Ini Wilayah Hijau: 36, 37, 38


05 October 2010

36, 37, 38

ha ape yang korang fikir nih, 36, 37 38 nih….ahaha ni pasal seat la dear….

 

 

Macam biasa,

kalau dah nama orang pantai timur kan, mesti akan pernah naek bus untuk balek kampung. erkkk lain la orang tuh memang tak boleh naek bus, maka tak pernah la kan hehehe… masa hany belajar dulu mana ada lagik Sani Express nih, selalu hany naek bus Transnasional laaa…masa tuh femes r transnasional nih…

 

 

ha, so kalau korang la kan, nak berjalan jauh…macam amek masa more than 4hours tuh kan, dan katakan la kalau korang berminat nak naek Sani Express kan…hany syor korang pilih seat ini yer, 36, 37 & 38 seat ni seme kat bawah yer….

knape 36,37,38??? sebabnya adalah di depan sekali…so korang sangat luas okeh…tak dak gangguan sikit pon. 36,37 tuh seat yang couple tuh, 38 tuh lak adalah single seat. 38 lagik besh sebenarnya….sebab depan nya ada 1ruang yang ada kotak, maka korang boleh luruskan kaki dan letak atas kotak tuh…waaa syokkk woooo…..

031020103607 tengok, hany siap boleh luruskan kaki lagik..haaa ni 36,37

 

 

031020103608ha, nampak tuh anak panah tuh, situ ler ada ruang nya, ni 38 nye seat…

 

 

tapi,

mungkin ada yang tak berani naek bus 2tingkat ni kan…ummm ntahla ikotkan dengar cerita memang la kan, tapi demi keselesaan hany ngn MZ pasrah dan redho je la. cube korang bayangkan kitorang balek ganu naek bus jumaat malam, sabtu smpai. sabtu tu la kenduri, kena tolong bagai seme. ahad pagi dah balek ke selangor, isnin nak keje…so kena la jaga badan kan….

 

 

tapi, so far bagi hany Sani Express nih, selesa la…dan InsyaALLAH selamat…ameen…

 

 

korang boleh beli tiket untuk two-way perjalanan jugak yer. boleh beli di kaunter juga beli online….

Komen
5 Komen

5 comments:

MAMA AIZARA said...

azi pun penah naik bus sani, selesa..tp pas dengar kes accident melibatkan bus sani cam tak berani plak...

suamihanyisterizuki said...

ha tu la azi bile dgr n fikir xcident tuh, rs mcm xnak naek tp hany redho je laaa....

ardinihumaira said...

lama betul dni tak naik bas tau kak sejak balaja kat negeri sendiri :D

suamihanyisterizuki said...

dni untung la...huhuhu xyah fikir nak beli tiket bagai hehheee

Anonymous said...

Do you people have a facebook fan page? I looked for one on twitter but could not discover one, I would really like to become a fan!