Ini Wilayah Hijau: Malware Detected!!!


14 October 2010

Malware Detected!!!

ha, malam malam cenggini baru hany ade kesempatan nak jalan jalan rumah korang, tapiiiiii….

 

 

ade beberapa belog hany dapat meseg nih ha, MALWARE DETECTED, hurmmm jadik balek eh…tak tahu ler knape, tapi ade belog tuh hany baca, sebab bloglist dia yang ada malware nih, so terkono jugak kat belog dia….adeihhhhh…

 

 

so,

korang cek cek la yer….hany pon xde la ingat kan belog mana yang ada malware nih….hurmmm….

Komen
5 Komen

5 comments:

Liza said...

alhamdulilah, liza dapat masuk blog hany

RedBerry said...

Kalau boleh masuk blog hany, meaning my blog takde masalah la ek? Alamak!!!

misyamissyou said...

la yeke..ishh..ingt dh selesai bnde ni..

ardinihumaira said...

huhu takutnya dni... blog dni ado malware tak sis

azzey said...

hany: camno nak cek? takut gak blog sy terlibat sama nih!