Ini Wilayah Hijau: Ade benda baru lagik eh kt blogspot…


07 July 2010

Ade benda baru lagik eh kt blogspot…




Ha,
benda nih tak tau la kot kot hany je yang baru prasan…sebab dah lame hany create entry gune WLW kan…so tak tahu ler ade benda baru dah yer…ahahaha


yang STAT tuh of cozz dah tahu dah…hehehe berlagak seyyyhhh.. ni haaa…


7-6-2010 10-08-23 PM
ha tu dia dalam kotak hijau tuh, yang kat atas tuh DEFINE/TRANSLATE, and satu lagik tuh, adalah ADD LOCATION. cube kelik ADD LOCATION…


7-6-2010 10-08-06 PM
ha, jap g dia kuor camni, so letak korang nak letak kek mano yer


erkkk, tapi hany tak pulak pernah terai letak location tuh kan, nanti nanti nak terai ler ;)

**agaknya komen komen hilang sebab nak hapgred kot**
Komen
6 Komen

6 comments:

fazilzura said...

komen hilang ?

mizz sue said...

pg ni bukak komen yg smalam nasib ade lg...

Umie Nadhirah said...

Banyak yang cakap comment hilang....maybe gak dorang nak upgrade lagik..kot2 kite bleh comment blink2 gitu..HEHE^^

kella said...

huh, tak perna tahu pun tak perasan kot.. haah hany, mungkin sebab nk upgrade laaa. tu yg komen semua x kuar

FiRsYa MeLisSa said...

samalah..komen2 yg ada pun hilang..tah g mana tah~pelik!

ardinihumaira said...

wah siap leh letak map... bagus ni ;)