Ini Wilayah Hijau: House Hunting: sambungan semalam…;)


13 July 2010

House Hunting: sambungan semalam…;)





semalam hany ada cerita pasal pilihan rumah 1, rumah 2 & rumah 3, dalam entry nih.
Semalam gak,
cik ijo bagi komen dia rumah 1…itu je la yang bagi cadangan.


ok, macam ni citernye, tuan rumah hany, anak dia nak duduk sini dah, so dia nak la amek umah nih, dan sbb itulah kami kena pindah kan…alhamdulillah dia bg tempoh 2bulan….


ok,
knape tak beli je rumah kan…hohoho tak nyempat lagik la duit nak beli.pullstop. so kena sewa dulu, tapi syaratnya takleh lebih dari rm700, sbb baek beli omah kalu sewa rm700 ke atas kan. hohoho ape punyer berbelit la ko hany…


kak lynn,
hany carik area seri kembangan, sowii tak leh inform la specific kat mana kan, tapi hany n mz memang carik area yang sangatttttt dekat dgn opishhh hany. romah skrg +_5minit dr opishhh (ye ker?), kalu lambat pon sbb trafik lite.


chippssszzzz,
weh ko nak beli romah area maner? dah beli bagitahu ler, nanti hany ajak husband beli romah setaman ngn ko…tak kesah beb berjiran…uhuhuu…ok???


ha cik ijo, daku rasa pendapat ko besh gak…dua dua “berdarah” panas, “berlemak” tebal…maka ekon sgt diperlukan kan kan kan!!!


penat weihhh, ni tak masuk lagik tang kemas romah kan kan kan…masuk tuh, misti pingsang….


**b, bleh tak nak upah cleaner kt opish syg kemas brg2 n packing? ahaha, gile malash n giler kaya ko**



Komen
0 Komen

No comments: