Ini Wilayah Hijau: Nuff Charity Ads


13 July 2010

Nuff Charity Ads

 

hany ade tertengok dekat web nuffnang, pasal TLC charity tuh, kiranya nih adalah charity ads la…and hany adala bertanya pasal kalau kita letak SHOW CHARITY ADS kt belog kiter, adakah BE yang kita dapat tak kuor, and dia akan kuor iklan yang charity nih jer…

 

 

hany pon set la SHOW CHARITY ADS kat belog hany, maka dekat header and dekat sidebar hany selalu la keluor iklan TLC nih. Tapi harusss di ingat iklan yang keluar nih, takkan di beri duit.

ha, caranya dekat bahagian BLOG MANAGER, column ADS PREFERENCES, set kepada SHOW CHARITY ADS.

 

7-13-2010 12-05-22 AM

 

 

nanti bahagian header, sidebar akan keluar la iklan TLC nih.

 

7-13-2010 12-06-21 AM

 

 

tapi sekiranya, anda ada BE, so akan keluar la iklan BE tuh….takyah riso ler…sambil beramal (eh beramal eh), sambil tuh iklan yang akan bagi kita duit tetap akan keluar….

 

 

7-13-2010 12-06-39 AM

 

 

ha, jom ler kengkawan…kite sama sama suppport charity nih k…

 

 

**sekiranya hany tersalah bagi info, sila betolkan eh, hany pon baru je belajor. apa yang di tulis nih berdasarkan apa yang hany dapat n tengok di belog hany**

Komen
3 Komen

3 comments:

ardinihumaira said...

yeke..isk3.. nak cuba jugalah.. dni tak bape reti nuff2 ni kak. hehe

suzzsuzie said...

nak belajar kt sini la.....

suamihanyisterizuki said...

ahahha,
same la kite dni..ni pon try n error..ehhee

k.suzzz
meh same same belajo