Ini Wilayah Hijau: Sebab Korang tak Perasan, Nak Bagi tahu…


28 July 2010

Sebab Korang tak Perasan, Nak Bagi tahu…

 

 

 

 

emmmm,

sebenarnye belog hijau nih dah tukar ke domain dah… yeayyyy MZHANY.COM. hohoho giler, baru setakat beli domain jer pon bukan hosting pon…ahahah, tak mampu ar belog ijau nih nak hosting sendirik kan….tak per la slow slow…

 

 

Mentang mentang tuan belog nak pindah umah, belog pon pindah gak eh…gataiiiii….

 

 

semalam,

adalah hari agak emo buat hany, kena merelakan, meredhokan, mempasrah kan diri menerima sesuatu yang agak susah hany nak terima…..smpai nanges nanges kat opishhh…nak tak nak, terima la jugak kan….;( balek umah je, terus order domain…ahhaah kepuasan sendirik…pastuh, hangen lagik sebab kena setting sendirik…

 

 

oklah buat la setting tuh berdasarkn step yang diberi…buat buat buat….pastuh hang dekat step keberapa tah…terus printscreen send pada support dorang…ahahaha dorg buatkn step yg hany xleh buat…pastu dorg email camne nk configure dr belogspot ke domain tuh…yg tuh sonang la kan..ahhahaha berlagak dowhhh…tinggggg…

 

mzhany.com

 

siap….yeayyyyy, pastuh sms MZ bgtahu…pastuh berlagak ckp kt MZ hany setting sendirik…ahahaha

 

ha, tu ler byk link n widget kena buat balek…ke septtnye takyah, tp hany sengal tak tahu….takper nnti hany buat la balek seme link n widget tuh yer….kalu agak2 semak mata tuh, sabor eh…buat buat taknampak ler yg semak samun tuh…

 

 

and, sudi sudi ler singgah mzhany.com nih lagik eh….

 

 

MZ balek, suruh MZ configure mail lak…hehehe yang ni my MZ terer, itu le keje dia kt opish tuh kan….tp di sbbkan windows, MZ mcm lopaa…ahhah tercabar gak dia semlm, dia lopa command utk windows, dia kan budak linux…ye laaaaa….then pg tadi…dia email kn dah siap create mail…tapi dia create mzhany@mzhany.com, burokkkk takleh terima, hany request tukar….

 

 

rohani@mzhany.com

 

 

ahahah giler kuasa kan….so agaak2 nak mail tuh, boleh je email…;)

 

 

**motip suruh mail, nak mail aper?**

Komen
5 Komen

5 comments:

ardinihumaira said...

lorhhh dah berjaya! tahniah kak! vavavava tepok2 tangan ^___^


rasa hepi gtu kan kan kan kak ;)


akak beli domain kat mana?

suamihanyisterizuki said...

hohoho,
a'ah pengobat hati lara nih dni...tp ada benda nk touch up lagik nih....


ehhehe, sama la dni punyer tuh...nnti nk buat entry lg psl nih...

tricksrex said...

perasan je kak
tapi tadi nak klik tapi die oyak link gane dop tahu
ni buleh da la

kella said...

macam ku yang buta it nih tak tahu apa yang hany perkatakan! hahahahahaa.a... mahal ke beli? berapa duit? ;)

rATu kEBaYA said...

tahniah.. bila daku pulak nak tukar ye.. ada hati jugak..