Ini Wilayah Hijau: Maaf yer,tp sudi sudi la yer...


06 July 2010

Maaf yer,tp sudi sudi la yer...






hurmmmm,
rasanyer semalam dah inform dah tapi nak jugak bagitahu lagik… tak per la bagitahu banyak2 kali pon kan…


di sebabkan tak bleh bukak belog dah kat opishhh, maka hany akan menjengah korang di malam hari la yer…hohohohooo, walaupon begitu, kamoo kamu kamu dan kamu sudi sudi kan la melawat yer…


waktu lunch tak sempat pon nak melawat belog korang…sempat balas komen je la kot kan…hehehe lain lah kalau hany tak pergi lunch. owhhh konpem la kuruih kan kan kan…


ok dearrr….daaa
Komen
5 Komen

5 comments:

fazilzura said...

salam hanny ,

eh samo cm daku ... nape ? sejak bile.?

cm daku ni ada betina yg PHD .. suke suki je nak blok tenet daku , daku kene sorg plak tu .. org lain bley jek

suzzsuzie said...

kurangla merepek sebab tak boleh buka kt opis

syalinda johari said...

sian kena block blog kat opis ko. opis aku chating2 yg kena blok, tp org network oleh pulak kan.. menci aii

kella said...

hany... tak apa.. sentiasa sudi untuk hany.. hany terima kasih sekali lagi kasi kuih kering itu! Alhamdulillah.. dan abis pun.. :)
kita baru buat entri tentang itu..

tengkiu

suamihanyisterizuki said...

wslm,

zura, kitorg seme tak leh access..hurmm zura cmner dh dapat keje baru ker?