Ini Wilayah Hijau: Boling puteri Umno


20 July 2010

Boling puteri Umno


Ahad lepas,
hany ada join pertandingan boling piala dato’ seri Abdul Azim, anjuran puteri Umno..hohoho gateiiii ngko join boling kunun…udah ler dah lame xmen boling…tetibe masuk pertandingan kan….ahahhaa tarammm jer…men for fun sudeyyyy….


180720103061

ikotkan acara majlis, kul10 start, tapi pephm je lah kan, udahnya kul11.30 br setat adooooh, nunggu ni le yg malashnyer….

18072010229
ni ler team kitorg, kitorg wakil Jln Raja Laut..ahahha kekdahnyer kan pergi jln raja laut…hohoohooo

yg pakai cap tuh zaliha, pastuh nadia, fateha bertudung grey and hany ler yg pucat loesi ituh…maap lipstick dah habisss…hohoho

DSC03984
ni gamabr sebelom register, tuh yg ceria je muka, make up xcair lagik ahahhaa…eh apsal nadia ade 3jarik tuh peace ke aper…;)


180720103068
baju putih pegang kad tuh la dato’ seri Abdul Azim, ni sambut besday dia skali sebelom dia rasmi kan acara nih. pulut kuning nyummm sodapppp….


180720103060
ni piala yg akan dimenangi…ahahha seme org dapatler…


kitorg dapat lane 20, lane tuh dekat ngn dinding…ahaha sronok je maen…rasanya group kitorg byk gak masuk longkang…hurmmm maen 3game setiap org…seyes kitorg maen for fun je r….


kitorang dapat number 20 dari 23….ahahha orait ape kan..;) and kitorg pon dapat lucky draw….huhuhu…bertuah seyyyy


18072010240
siap dpt piala saguhati lagik…mwahhaaa paper bag pink tuh utk number 20, and bag biru cabutan bertuah….


owhhh mcm putih je muka daku…huhu xde rahsia yer….ahahahaa

180720103074


oklah, malas bebel dah…
weekend ni nak ajak MZ maen boling r lak..hahah gian….
Komen
2 Komen

2 comments:

rATu kEBaYA said...

tahniah ye.. dapat jugak tempat ke 20 dari 23 kan.. best jugak ada saguhati utk semua pemain.. takderlah balik tgn kosong je.. next year klu ada ajaklah daku ni..

suamihanyisterizuki said...

huhuhu, ok aishah...hany pon br setart join puteri umno kt sini...ahaha ni pon akak opismate ajak...kalu kt kg dulu mmg aktif le puteri umno nih...huhuhu