Ini Wilayah Hijau: Sedey nak pindah…


14 July 2010

Sedey nak pindah…

 

masih lagik emo,

ahahah emo tak tentu pasal yer…tapi kali nih sedeyyy sbb terpaksa tinggalkan jiran jiran sekarang….

 

 

seyes beb,

bagi hany hany suker sgt ngn kejiranan hany sekarang, terasa r mcm berada di kampong…

 

 

**majority melayu

ok, bukan pilih bulu, tapi mesti semua faham kan, kalau majority jiran malay, alhamdulillah la kan…xde la bising dari segi bunyik menyalak ker, ape ker kan…itu yang beshhh tuh….

 

 

**Jiran yang sangat frenly

Alhamdulillah, jiran2 hany majority dah berumur la…tapiiii alhamdulillah lagik, semua nye frenly, bertegur sapa, senyum mmg tak lekang kalau jumpa…petang2 konpem kitorg akan sembang sembang depan umah…selalu ada la 1umah jadi port…and harussslaa bukan umah hany ahahahaa…..bukn setkt weekend je, weekdays pon, asal petang je ade geng nk bersembang…

 

 

petang2 buleh tgk budak2, maen beskal, maen wau…bergurau senda tuh dengar laaa….

 

 

**Jiran yang tak kedekut

huhu, ni pon alhamdulillah…ahahha…selalunya kan, jiran hany nih, memang suka anto makanan…selalulahhh…hany paling sookaa time pagi pagi dorang anto makanan…aheheheh tak yah hany masak…;)

 

 

 

tapi,

memang lumrah la kan, dah nama umah sea, 1hari nnti ko akan pindah gak….hehehe

Komen
4 Komen

4 comments:

ardinihumaira said...

huhuu memang syahdu nak pindah rumah.. dni hari tu pindah rumah yang dni duduk selama 15 tahun.. sedeyhhh sangat2

rATu kEBaYA said...

saya yang terasa sedih bila baca n3 ni.. sebab dah mengalaminya.. huhuhu

syalinda johari said...

hany, ko nk pindah ke mana weh?? ala, jauh dr sri kembangan ker??

suamihanyisterizuki said...

uishhh dni lagik lama...perghhh maunyer berminggu sedey nih kalau akak...

aishah, ummm tu la kan..nak buek camno

linda, ehehe, xper masih dekat ngn ko...nnti aku bgtau alamat baru k...