Ini Wilayah Hijau: erkkk, dah setahun eh…


14 July 2010

erkkk, dah setahun eh…

cube korang tengok kat daisypath hany kat atas nih…ummm dah doket setahun dah….a’ah ler, ujung bulan genaplaaa setahun hany n MZ hidup sebagai suami isteri yang sah malah halal di sisi agama…ameennn….

 

 

but, seyes tak de planning ape ape lagik pon…tak terlintas lagik, sebabnya adalah KAMI AKAN BERPINDAH ON 31st JULY tuh…wallaweiii, sebab duk memikirkan pasal pindah ni la…aiiii hany mmg xfikir bab bab nak celebrate ke hape ker….

 

 

kalu harapkan MZ dia lagiklaaa….

jenis tak kesah ade ke tidak, ade dia kesah kan…erk memang la benda tuh tak wajib kan, tapi bukan tetiap hari kan…tapi seyes memang tak terfikir langsung laaa…

 

 

yang ada dalam kepala hotak,

umah sewa, kemas umah, packing barang, 31.7, sabtu kena move out….tuh jer

 

 

erk,

korang agak2 ade ape2 cadangan utk MZHANY tak? tempat mane2 ker, nak nyambut…atau ape2 laaa….

Komen
3 Komen

3 comments:

misyamissyou said...

happy anniversary kak..alhamdulillah..semoga akak dan suami bahagia..nak bagi cadangan tapi otak blank pulak..hehehe :P

suamihanyisterizuki said...

hohohoo...

nnti dah tak blank, bg ler cadangan nye yer...

Liza said...

salam ulangtahun, moga jodoh dunia akhirat...amin....