Ini Wilayah Hijau: Start hari ni, hany kena start belajar…


19 July 2010

Start hari ni, hany kena start belajar…

IKAT TALI LEHER!!!


yer,
bermula 1HB AUGUST nih, MZ kena memakai TALI LEHER ke pejabat yer…memo dah dikeluarkan…ayoooo…


erkkk,
cube korang tanya developer, system admin,  or mereka mereka yang bekerja di bidang IT nih, ape jawapan mereka?????? fuhhhh majoriti membangkang hany raser….


kesiannn MZ, ahahhaaa…ummm br je belikan kemeja, pas ni nak kena carik tie la plak…hurmm, ok ok meh meh, kite belajar cara ikat tali leher..owhhh skema sungguh di situh…


windsor


cross knot


small knot
 **pic google**

okaylah…
banyak banyak pon buat pe kan, kena belajor satu satu dulu…hohoho….

**MZ pndai je ikat tie, sj gatal kan, alaaa mcm dalam drama tuh, suami nak g keje, isteri ikatkan tie, pastu salam salam ciom dahi…auuuwwwww gewdixx youuuu, padahal u slalu je lambat nak g keje, ade hati nak ikat2 tie lak yer**
Komen
6 Komen

6 comments:

ardinihumaira said...

deen pernah gtau dni.. kalau nak belikan tali leher, jangan beli yang besar sangat nanti macam kembang kat tempat simpulannya tu... hehe...

cikidong said...

ehhh bagus la pakai tie, pakaian kemas.. nsem2... pakaian melambangakan peribadi jugokkk.. buwekk :P

Jemari Seni said...

Hany...JS sampe la ni tak reti nak ikat tie penat blaja pastu lupa hehehhee

kella said...

wah... bagusnya!
hubby boleh dikira brp kali kna pkai tie..heheheh..teringin gak nak mgedix pkaikan tie.. hihihi

Diyana Zulkifli said...

beli tie yg ade zip tu.senang nak pakai..hehe

suamihanyisterizuki said...

dni, o cmtu eh..ok ok ok penting gak ni kan...

cikidongdongdong, ahaha suke r sebut ulang2 kali, betol gak kan, kemas je nmpak

js, hany rs hany pon akn mcm js, ahhaha

kella, huhu hany rs mesti hany xsempat nk pakaikn tie...huhu sbb slalu hany yg lmbat siap pg2

ahaha betol gak eh diyana, mcm bdk skolah tu kan...;)