Ini Wilayah Hijau: MOHD menang ke ZIANA????


05 July 2010

MOHD menang ke ZIANA????





semua pasti dah tahu kan, juara MENTOR...MOHD laaaa, itu protege ZIANA ZAIN tuh...sok tengok la papper...harussss banyak cite pasal nih kan....


imej, dari gua.com.my


hurmmmm, ada ramai yang tertanya tanya, nape last minit ziana tukar protege kan...itu takmoo cakapler, carik sendirik kt blog gossiping nih...sure ader kan...malam ni, hany memang tengok mentor dr awal sampai akhir...ahahha tipooooo sde gak ler skip skip tuh sbb xsedap...tang mane tak sedap tuh...ahahaha xmoo cakap.


tapi kan, kalu korang follow mentor nih, masa 1st konsert, mohd ni hampehhh rendah giler markah dia...ok fine bleh dimaafkan la, 2hari je dia practis kan...hurmmmm, tp ade gak yang question, peminat undi mohd ke ziana, sbb antara ramai2 mentor, rasanya ziana zain la yang paling glemer, paling ramai peminat.....kan kan kan....


aperpon tahniah mohd...


** terkuzattt sbb nani kalah ngn adi**
***adi xbeshhh ahahha ***
Komen
6 Komen

6 comments:

Amir Izzat said...

ala...orang sokong Ziana zain je nie..kan? kan? haha..amir tak minat mentor.

oh ya.amir tak sangka ramalan amir mohd juara betul..haha

suzzsuzie said...

dia menang gak akhirnya...klu kira suara adi & nani lagi best...apapun rm100 ribu bawak balik....

syalinda johari said...

tgk mcm garang jer si ziana neh...

suamihanyisterizuki said...

a'ah tgk gak kt belog amir

suzz hohoho ntah le undian kan...

a'ah linda terkuzatt tgk ziana

Mah@mahu said...

Mohd menang kerana Ziana so sama2 dpt lah give and take kata org..

suamihanyisterizuki said...

mahamahu woo unik unik..a'ah rs cmtu gak..ok r dua dua dpt duit...hrp2 pas ni mohd terus la di arena hiburan nih...jgn lenyap dah la kan...