Ini Wilayah Hijau: Maafkan saya...


29 July 2010

Maafkan saya...




Akibat dari laptop rosak,
hany rasa dah nyusahkan ramai org kat opish nih....seyes....hurmm maafkan daku. bukan sengaja ok. 


dan,
bila dapat replace ngn laptop lain, korang tahu, banyak benda nak kena buat, 1st...kena audit laptop tuh dulu, eh betol ke gune perkataan audit nih...ye r mane2 yang tak nak guna. tuan punyer b4 nih harus lain benda dia guna kan...and hany gune benda lain lak....uninstall ape yang tak patot.


pastuh,
install lak ape yang kite nak.hurmmm perit gak...naseb ko la hany...


**sowii pada komen yg tak berbalas, nanti mlm br hany ngadap belog betol2**
Komen
5 Komen

5 comments:

soclose2213 said...

cian hany.. n.mind take ur time..=.=

Miss Mirror a.k.a Sam said...

laptop I pun rosak...tapi tahan2kan je ni....malas nk betulkan.

suamihanyisterizuki said...

tu la ana, sowii eh kalau jrg jengah umah ana

ala mm same la yer...hany opish punyer, ade org betolkan;)

Amir Izzat said...

laa..rosak ke? kenapa? kena kasi ubat sikit tue..hehe... :)

mrs.ecam said...

salam knal...aku terjah blog ko nih dr blog k.jemah...err kt opis ko xdek org it ke??? klu aku koje2 install tu koje bdk it...aku lex2 sudaa...hikhik