Ini Wilayah Hijau: tengkiu b…


10 July 2010

tengkiu b…

hari nih suami kena kerja..hurmmm cam biasa lahhhh sokmo dah weekend suami bekerja kan…dahla semlm balek jam12mlm…hari ni kene kojo lak…adeiiiiihhhh… xpo laaa kojo kan…

 

 

pagi nih,

suami tolong buat keje..;)

 

 

100720102988

tengkiu b…hehehe tolong menolong sesama kita…;)

 

 

huhu, tengok baju itewwww….harussslaaaa hany sooookaaa sesangat ok, hijauuuuu itu sangat chanteqqqq dan bila si suami yang memakai…adooohhhhh cair hatiku ini….eiiii gerammmm, terus xnak lepaskan suami g keje…ehehehe over di situ ko hany….

 

 

100720102989

ohhh my hero….

 

 

sebenarnya kaler sebenar hijau nih, sangat hijau ok…naseb la kan dah isteri suke hijau…and hany beli tshirt camni jugak lagik 1 utk MZ, 1kaler hijau hany suker..lagik 1 kaler MZ suker…merahhhh…

 

dan merahnya,

adalah merah mak ngah ahahhaha….kejammm gilosss kan…tp ok what sekali sekala kan…seb baek tak beli kaler orennnn yang sangat orennn tau….

 

hurmmm,

sensorang ler kat omah hari nih…ada masa nak kena pack barang…masukkan dlm kotak kotak. buat la sikit sikit kan…nnti kan tak larat nak kena kemas semua sekaligus…

 

oh, romahhh…

tak jompa lagik romah sewa nih…hurmmm sedeyyy seyy…

Komen
6 Komen

6 comments:

mizz sue said...

aikk..nape nape nak cr umah sewa kak

suamihanyisterizuki said...

umm nak kena pindah..tetibe owner nak duduk lak omah ni...ohohoh

ardinihumaira said...

wahhhh rajennya dia ;)

suamihanyisterizuki said...

nmpak sgt isteri malas kan dni..ahhahaa

littlehumblelynn said...

hany.

akak dah selamat house hunting..turn hany lak.,all d best!!

suamihanyisterizuki said...

hohohoo...

beshhnye akak...sy dah fenat sgt kak...hari nih dh byk taman kitorg g...nnti jap lagik hapdet...uhhhh