Ini Wilayah Hijau: Sinopsis : Isabella


21 July 2010

Sinopsis : Isabella

 

Pelakon : Rosyam Nor, Vanida Imran, Fauziah Nawi, Kartina Ayoob, Izreen Azminda, Corrie Adrienne, Dato’ Rahim Razali…

 

 

fuhhh, pelakon semuanya mantop mantop kan, harusslaa Rosyam punyer kan…siap buat penggambaran di London lagik tuuu, walaupon 5hari jer…

 

 

owhh, hany tertinggal episod pertama kalau tak silap…so episod ke2 nih, awal awal lagik hany dah ngadap depan tibi…hehehe dengan iringan lagu AMy Search…membuatkan citer nih lagik sronok untuk di tonton…hehehe (ngko hany kalu citer rosyam seme ko suker kan…)

 

 

pix ; manggaonline

 

pix ; manggaonline

 

Rosyam adalah Nazman,

Isabella-Vanida Imran,

Izreen Azminda – sya

 

 

Nazman kehilangan isteri, iaitu kakak kepada sya…sya pulak menghasut ayah nya supaya menyaman nazman kerana cintanya tidak di balas Nazman. sioottt ensem nye rosyam ahahhaaa….citer nih 26 episod jer…standard r drama rosyam bukan pnjang benau, tak macam si capik, hari ni dah episod 62 dah…huhu setanding sinetron indonesia nih…

 

 

Nazman, akhirnya keluar untuk bertemu doktor, mula kembali kepada asal setelah bbrapa lama kesedihan, kemurungan akibat kehilangan insan tersayang yang sedang mengandung, akibat kemalangan jalan raya…. owh yer, doctor adalah lakonan yang betol betol hao liaw…alaaa iklan megi tuh..ahahha glemer dowh dia tuh….

 

 

fuhhh mantop la lakonan rosyam si anak dan fauziah nawi emaknya…huhuhu…

 

 

semasa menerima rawatan,

nazman di langgar oleh seorang perempuan, isabella, yang jugak menghuni rumah sakit tersebut. isabella kehilangan tunang tersayang yang jugak kemalangan di paris (kalau tak silap).

 

 

yang si Isabella nih, keje dia asyik lari dari wad jer…ahahha kurus la nurse kat sane asyik kejar dia jer…sikit sikit lari sikit sikit lari…huhu…semasa nazman menjalani rawatan tiba tiab isabella buat hal…masa ni lah doctor cerita akan hal isabella yg sama dgn nazman.

 

 

isabella mengurungkan diri dlm bilik, nazman cuba memujuk kerana sejarah mereka adalah sama…kehilangan orang yg tersayang di dlm kemalangan jalan raya.

 

 

wuuuu, romantik sey dorg ber2 nih….

Komen
1 Komen

1 comment:

misyamissyou said...

eh akak, ni cte tb bape? hua!! nak tgk gak...hmm