Ini Wilayah Hijau: Tag & Award


13 July 2010

Tag & Award

cute_blogger_award


hurmmm dapat tag ni dari ana soclose…hehhe ana tengkiu, hany suke menjawab tag nih



1. Apa nama blog dan kenape letak name tu?

MZHANY, MZ=suami hany, HANY=tu hany lah yer
hany and suami…;)


2. Jelaskan kenapa & bagaimana anda boleh dapat idea nk letak nama URL blog anda?

owhhhh,
sebabnya camni, masa dekat dekat nak nikah tuh, tetibe gatal kan, nak merge la blog hany ngn blog MZ. kitorg masing masing ada belog, tapi rasanya yang masuk belog pon mmbe2 kitorg je pon.

lagik 1, mz ni bukan nye rajin benor pon nak hapdet kan, so untuk tidak buatkan mmbe2 mz rindu, kitorg pon merge la…and bleh la tahu hal2 mz ni kan…hany kan rajin hapdet…hehehe prasan sikit disitu.


3. Bila blog anda mula beroperasi?

bulan June, 2008


4. Siapa follower pertama anda?

tak hengat…amponnn sape sape yang jadik follower 1st mzhany nih bagitahu yer…huhuhu


5. Ucapan kepada si pemberi award

ana, tengkiu…huhu ana yang rajin tukar tukar layout



6. Tag 9 org yg anda rasa patut terima award ni. :)
1)As mama adam
2)zura
3)cik ijo pembuat saljau di danau rindu
4)filah si “rajin” hapdet belog
6)rini ibu dhira yg kecik molek
7)mm, mirror mirror mirror…
8)aishah si ratu kebaya
9) Lady Boyot...ahaha sowiii Lady DYOT
Komen
3 Komen

3 comments:

Lady D'yot said...

sy tak layak ke dpt award ni..huhu

suamihanyisterizuki said...

ahahha,
nak bagi tp terlopa...ye no9 tuh kamuuu sila sila sila amek...

Lady D'yot said...

macehhhh