Ini Wilayah Hijau: Please respon thru comment


28 July 2010

Please respon thru comment




kengkawan….
dapat tak akses ke belog hijau nih? ahahaha kalau tak dapat harusla tak leh baca semua ini kan? hadoiii….


hany tak dapat nak akses ke belog hany sendiri…hohoho mzhany.com tuh. tak tahu la korang dapat tak akses, tengok hijauuu nih…dapat tak dapat tak?


benda nih terjadi sejak tengahari tadi, tapi hany ada mintak tolong dni thru mail, dia cakap dia boleh je akses belog hany sian printscreen kan lagik…tengkiu dear….tapi hany tak dapat lak nak tengok. ni kat rumah pon masih tak dapat. dah issue pada support, dorang suruh hany betolkan ape tah, then katanya lagik 24jam baru dapat akses, bukan lagik kata dia please allow 24jam utk ape tah kan….hurmmmm ape kes eh….eiiiii geram, tak tenang kalau tak dapat tatap belog hijau ku nih…eiiii


korang,t olong eh respon, korang dpt tak akses belog hany, thru comment ker email ke rohani@mzhany.com , tolong yer…sangat mengharapkan bantuan korang….tengkiu….
Komen
9 Komen

9 comments:

Liza said...

liza dapat access to your blog hany

syalinda johari said...

aku dpt access blog ijau hang ni. heeee

GrEeNLaiCY4mE said...

Salam Hany,
akak boleh access your green blog :)

Sue@Iza said...

okey je hani...bole masuk dan mengomen ni.

suamihanyisterizuki said...

tengkiu korang, hany pon br dpt access nih...dah dpt access, laptop lak buat hal nih...

mizz sue said...

dapat je kak

Butang Pena said...

hai hany...
boleh je akses blog hijau hany ni...
maybe die suh hany setelkan keje dulu kot br leh bukak blog...
hehehe gurau je... ;)

cikmin said...

dear...sila back up blog u ni ok..kalau boleh daily backup selepas u buat new entry..mana la tahu tetiba blog ni hilang..sayang kan...

syalinda johari said...

hany, aku angkut brg jumaat mlm,so sabtu after serah kunci, ko dh leh masuk brg la dlm umah tu.