Ini Wilayah Hijau: Award from Mama Wisyah


26 July 2010

Award from Mama Wisyah

 

 

 

hehehe,

dapat award lagik…takper, tak kesah org nak kata aper, hany suker je layan award tag bagai nih ;)

 

from MAMA WISYAH

 

1. Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni..

 

hohoho,

tengkiu kak lynnn, kak lynnntengkiu sbb tolong bg contact number agen agen rumah sekitar seri kembangan nih…hehe (eh tu pujian ker)

 

2. Sila beri award kpd 10 blogger yg lain

 

wooo ni sosah nih, kang prg marah plak kan, award+tag nih…ummm xper la, redho je eh sape yang dpt tuh, trime se adanya ;)

 

- suhaida

- dni

- syalinda

- aishah

- salbiah

- kella

- aziazidah

 

3.Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni..

akan diusahakan…;)

 

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great?

hurmmm payah nih,hany bukanla belog yer…hany nih isteri MZ. tapi nak jadik belog yang best tuh memang dah best pon skrg nih, best di hati ku…ahahaha prasan…takperla hany suke belog hany, so itu dikira besh la kan….

Komen
4 Komen