Ini Wilayah Hijau: Hany,Zuki & German vs Spain


07 July 2010

Hany,Zuki & German vs Spain

 

 

 

ha,

semua orang tahu kan, nanti pagi Semi Final Spain-German kan…ok nak citer gak..huhuhu ade je citer ko kan…

 

 

hany ingat lagik, masa EURO 2 tahun lepas, 2008. final adalah Spain-German kan…haaaa masa nih hany layan nih, dah tu apa kaitan dengan MZ&Hany???masa 2008 nih, hany ngn MZ beru je start kenallll….

 

 

and hany masih ingat lagik, kitorang layan final Euro nih, sambil mesej mesej gituh ngko….huhu semangat siooottttt…masa tuh hany of cozzz German kan….hurrmmmm tapi German kalah ngn Spain masa euro 2008 nih.

 

 

so,

semi final pagi nanti, hany memang akan layan laaa kan. sekarang nih tengah pujuk MZ untuk bangun tengok sama sama…huhuuhuuu

 

 

“B, kite tengok eh game malam ni, kite tidoo kat bawah ni je la dulu, pastu terus tengok nnti”

 

“naek tido atah laaa…pahtu turun”

 

“kekg dok jaga, nok turun mular…”

 

“syg turun la dulu, kalu ade game tu kt tv mlm ni, baru syg panggil b”

 

 

boleee tak MZ ckp camtuh…hohohoo, maklom ler omah kitorg tak subscribe channel bola tuh….hohoho nak pegi mamak pagi pagi bute harusss la TAK kan…

Komen
4 Komen

4 comments:

cikidong said...

Oranje!!!!! hhihihihiih

AiZ said...

aiz tertidur pulak =_=" aiseh

Nana said...

kita xminat bola cuma minat nk tgk final je nanti go spain go heheh

rATu kEBaYA said...

sepanjang WC ni tak sempat tgk bola..