Ini Wilayah Hijau: hidung tak berfungsi…


21 July 2010

hidung tak berfungsi…

 

owhhh,

hanya sebelah hidung tak berfungsi…sebelah kanan nih, seb baek sebelah jer, kalu dok kena bernapah gune mulut la kan…

 

 

sekali sekala bercakap, macam sengau je bunyik…ahahha nak buek camno. kat opish hany ngn as mcm sengau nih. as pon demam hany tak la rasa panasss sgt badan, tp suam suam laaa….masa g klinik hari tuh, doc cakap xde demam, suhu normal…

 

 

and

hari nih, pas lunch seyes xleh fokus…dgn fening nyer, dengan hidung tersumbatnya….hadoiiii…..

 

 

agaknya dah lama hany x demam kan, ni agaknya kot…maybe nak suruh hany rest bebetol…hehehee…

 

 

**weekend ni nak sehat…nak basuh omahhhh**

Komen
5 Komen

5 comments:

Liza said...

take care and rest betul2, nanti sape lak nak basuh rumah weekend nie

suamihanyisterizuki said...

tu la kan liza, adoiii...soksek soksek dah ni

Amir Izzat said...

salam,demamn ke? ha,amir doakan cepat sembuh..hehe..insyaAllah..baik ar tue..xleh napah sebelah kanan ok lagi..kih3

suamihanyisterizuki said...

wslamm hehehe,
mekasey amir...

aZLiNa aZiZ said...

Banyakkan minum air suam. Biar banyak kencing (PU), untuk menyingkirkan bakteria yang menyebabkan demam.