Ini Wilayah Hijau: Bebaju hitam…ape kess?


08 July 2010

Bebaju hitam…ape kess?

yer, hari ni berjau kurung hitam, bertudung hitam…apsal? ntah…ahaha sebab German kalah ke kak…hohoohooo

 

 

Semalam,

semangat seyyy set jam 2.40, nak bangun tengok bola ler…pastu dengki, letak hp yg dah di set ke 2.40, letak bawah bantal suami… so that, nanti bile alarm bunyik2, suami yang akan terjaga dulu kan…

 

 

sekali,

pagi tadi, alarm bunyik suami kejutkan,

 

“dah bunyikkk”

 

“jom r turun” hany ajak MZ

 

“g turun dulu, nnti b turun”

 

“takottt laa” hahah taktik padahal, nnti harusss suami ku tak turun.

 

 

hany dengki bukak lampu, kasi cerah…hahaha MZ pon bangun ikot turun. hany start tengok minit ke 10:28…pastu sambil tengok sambil blogwalking jap…ahahaha…

 

 

si toyol Puyol, yang sumbat gol utk SPain. okeh okeh…betol jangkaan ko ye PAUL si sotong…kalu tak mesti ko kena kenduri steambot kan kan kan…ahahah jangan percaya sangat, kan nnti jadik lain kan…dulu masa euro 2008, tak silap si PAUL sotong tuh pilih GERMAN kan, tapi sudahnya SPAIN jugak yang menang…hohoho

 

 

okehhh laaaa,

dah bleh terima kenyataan GERMAN kalah…hoho pasni mls r nak tengok final…hohohoo tetibe kan…

 

 

kekdahnya hari ni, hany masuk opish kul9 pagi…ahahahaa sasuke hati koooo jer. dahtu dua dua terlewat bangun..camno!!!!

Komen
5 Komen

5 comments:

nisya said...

siannya suami kena pakse bangun heheeeee

suzzsuzie said...

hari berkabung seantero dunia...

rATu kEBaYA said...

berkabung jgn tak berkabung ye.. tapi tu mesti kebetulan je betul tak?

fiq said...

kecik ati ngn german. xnk tgk final gak =P

suamihanyisterizuki said...

nisya, haha kena support team isteri jugak...nnti final isteri lak kena support team suami

kak suzie, hohooho dorg haruss la berkadung kan...

aishah, a'ah kebetolan jer, and kebetolan lagik team developer hany seme brbaju hitam hr ni

alaa fiq, jgn r kecik ati gnn german...