Ini Wilayah Hijau: Jcard Day @TMN U


16 July 2010

Jcard Day @TMN U

15.July,

semalam adalah Jcard day jj tmn u…fuhhhh biler sebut jcard day kan…harusss la korang bleh bayangkan kan…

 

 

hany ngn mah,

cam biase, pegi la gak kan after opis hour…tapi kitorg decide nak balek mandi dulu, tukar baju kan…ye r seharian kojo, kan berasak rasak ramai ramai, sian kt org lain yg bau lak kan….

 

 

kitorg bernaseb baek, dapat parking yang senang…walaupon bukan dlm jj, tapi betol betol sebelah jj, jalan sikit jerrrr…so kalau shopping byk2, xde la nak menapak jauh sgt kan…chewahhh mcm nk shopping bebyk kan….

 

 

dalam hotka hany nih, nak cari seluarrrr, di ulangi seluar…sebab seluar semua dah sendat dah…ahahhaa….

 

 

150720103018

 

 

150720103019

 

 

150720103021

 

 

150720103023

 

 

memang ramai orang…ramaiiiii…tapi as, kalau ko baca, nak bagi tahu ko, seyes tak besh semlm…xmacam taun lepas kite g…lagik meriah…semalam tak seramai semalam ler…

 

 

yang membuatkan hany n zai,

tak lalu nak duduk lama lama adalah BAU BAUAN…seyes…memang nak pingsan ler kitorg…br je berminat nak pilih pilih barang…sekali terbau lak…huhuhu….

 

 

nia thati nak beli seluar…langsung tak dapat…udahnya, memborong baju utk MZ…2helai kemeja buat suami…huhu hijau lagik youuuu…igt nak amek kaler fink…tapi kang di bautnye MZ taknak pakai…membazir jer kan….

 

 

pastu,

terjah bodyshop…since ada kupon so, beli brg2 yg penting, topup la sket kan…jugak beli brg utk lucky visitor…

 

 

**b…miss u…jgn lopa amek syg ptg ni tempat biase**

Komen
11 Komen

11 comments:

haniazrina83 said...

bila jcard maluri ni...huhuhu...
syoknya ko shopping!!!!!

suamihanyisterizuki said...

ahaha,
kalu tgk ko shopping lagi syok, nak nak ada"rimau" ko tuh...lagi sronok kan...uuuu

kella said...

amboi.. jualan murah jualan murah! hmmmm...mampu tengok aje hany shopping.. :)

ardinihumaira said...

heheh.. kaler merah tu.. awwwww ai laik!

suamihanyisterizuki said...

kella, hany pon mmpu tingok jer, kalu tak mampos ler...ahhaha

erkkk, nampak je yang merah2 ni

Kie-yu said...

smlm ingt nk pegi tp bizi
huuu
rugi betul :(

suamihanyisterizuki said...

ha kie-yu...
memang murah tapi sangat ramai...ntah ler nk ckp rugi ke tak sbb tak g...hehehee

Nana said...

suka gak soping kt jj nak2 time jcard berbaloi2 kan ehhe

~aSFaLiZa~ said...

apa yg tak best nya. best je aku tgk gmbr ko. nak2 gambar baju dalam tu. ghairah siot

MR Bang Miji said...

aik..aritu kate duk dekat serdang??da pindah ker?

suamihanyisterizuki said...

huhuuh,
takla bang miji, station kt jb on off