Ini Wilayah Hijau: Stick ur 1Malaysia mesej here…


17 July 2010

Stick ur 1Malaysia mesej here…

 

 

kalu korang je JJ@Aeon,

korang mesti tahu akan sekarang nih kat jj tengah ada 1 patong…ahaha bukan patong laaa, alaaa nombor 1 yang 1malaysia punyer tuh…

 

 

donate RM1,

maka kamooo akan dapat 1 kertas alaa yang pos it note tuh, kaler fink berbentuk Love tuh…ha korang tulis ler ape ape korang nak, and nnti akan di tampal kt situh…

 

 

170720103040

 

 

most of da mesej adlah:

 

I LOVE MALAYSIA, 1MALAYSIA, WE LOVE MALAYSIA, WE SUPPORT 1MALAYSIA.

 

and mine is:

 

170720103039

 

WE LOVE MALAYSIA

** JGN NAEKKAN HARGA BRG LAGIK**

 

and,

hany rasa pasnih mesti org jj tuh cabut kan hany nyer mesej…lantak, korang cabut, korang berdosa, hany tak halalkan….

 

 

**duit donation tuh akan di berikan pada anak anak yatim menerusi aeon nye tabung**

Komen
1 Komen

1 comment:

nani said...

1 Malaysia..
rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan..

;p