Ini Wilayah Hijau: takder rezeki lagik…


15 July 2010

takder rezeki lagik…


dia : assalamualaikum, apa kabo?

saya : waalaikumsalam, alhamdulillah…

dia : ada anak dah?

saya : xde

dia : bila nak dpat baby

saya : bila ada rezeki dr ALLAH

dia : xde isi lagik?

saya : xde rezeki lagi


&*&%#*#( appears to be offline and will receive your messages after signing in.


huhuhu, terus offline ker? membe lama nih, ok ok positif positif ok… ym dia terdc la tuh, ok ok… dia sekadar nak tanya je tuh…amek berat kan, kata mmbe lame…dah lame tak contact k….positif positif ;)
Komen
10 Komen

10 comments:

ardinihumaira said...

bertubi2 dia tanya. isk3...

rATu kEBaYA said...

selalu klu tgh2 berbual mmg mcm tu.. tetiba offline..

nani said...

dia xsengaja nak offline tu beb..aku agak dia xbayar berukben bulan ni, tu kena 'kasi potong' dek service provider, hehe

sabo bebanyak yer..btol tu, pk positif k ! ;p

kella said...

sabar je la.. takpe hanny... b positif je.. sama2 kita tunggu rezeki nan satu itu.. :)

IbuDhira said...

insyaAllah ada rezeki hany...yg penting USAHA..hehe

misyamissyou said...

kenapa dia tanya bertubi2 tu kak? aha..adoii..hmm..chayok2 berusaha kak! ^_^

suamihanyisterizuki said...

dni,misya huhu macam tekan tubi lak kan

aishah, a'ah betol gak kan kekedg offline

nani, ahahah xpsl2 slhkan berokband kan...huhuhu

a'ah kan kella, saba rjugak buat kella...

dhira...eh ibu dhira...ameen

Liza said...

takpe hanny, truskan berdoa, Insyallah....it will eventually happen for you. My doa to you too

aZLiNa aZiZ said...

Ada hikmah di sebalik semua yang berlaku. ~saya baru dua bulan kawen, belum ada rezeki tapi suami macam tak sabar menanti...hehehehe...sabarrr~

suamihanyisterizuki said...

tq liza..InsyaAllah..ameen

owhh lina, huhu hubby xsabor la tuh...hihiihiii