Ini Wilayah Hijau: Asmaradana Episod 14


08 April 2010

Asmaradana Episod 14






Waaaa....
sronok woo, landing depan tibi kecikkk, dengan angin sepoi sepoi bahasa (dari kipas siling), terasa macam duk kat pantai pulau duyong lak...hehehe


pastu yang besh nye, kt tibi kecik tuh, dah berkumandang lagu 6th sense...hehehe malam ni dah episod 14,
Asmaradana...inilah yang di tunggu tunggu....melanguk dari pas solat Isya' tadi lagik...seme hany layan dari kul9 sampaila kul10.20malam nih...


sebelom tuh, meh kita ingatkan watak watak eh:

Tiz = Azizah
Iqram = Fariz
Saheizy = Amran
Natasha = Aria

hehhe, akhirnya ingat watak natasha nih...gud! semalam aria dan amran di tangkap basah...so siap keluaq paper bagai la kan...habis semua staff, client dia tau hal nih...ye ar mestilah malu kan, dah la berjawatan tinggi...cube bayangkan ishhh xsanggup la cek bayangkan apatah lagik nak hadapi kan...


dek kerana terlalu malu dan memikirkan hal tuh, aria sampai jatuh pengsan. di tambah pulak dia yang menghidapi darah tinggi kan...hehehe, korang tahu tak, semalam hany tengok ngn fizah cite nih...hehehe kitorg gelak gelak je tgk scene yang amran gn aria masa kt hospital tuh...uhhhh rasa macam kakak dgn adek jer...mcm xsesuweii romantik dorg tuh...hahahaa

ok ok kembali pada citernyer...amran propose aria, yer la dia tak sanggup tengok aria mcm tuh...pastu dgn tangkap basah lagik kan, kiranya dia nih bertanggungjawab di atas apa yang berlaku...chewaahhh...dah kahwin bagai, aria di sahkan mengandung...dan aria meminta amran menguruskan infra, sebab dia nak menumpukan sepenuh perhatian pada kandungan dia...


nak di jadikan cerita, amran ke KL, rasanya ada projek nak di tender kot...hahaa suke suke hati ko jer hany, dia tak bagitahu pon semalam...so bila cecah je di KL, semua kenangan lama datang balek...of coz la ingatkan si Azizah kan....korang ingat tak janji dia dengan Azizah masa dia nak tinggalkan Azizah...
"saya takkan lepaskan awak, saya akan datang cari awak"


sanggup di ke rumah Azizah untuk melihat Azizah dari jauh jer...waaa Azizah dah mengandung anak ke2 you alll...tapi mak mertua Azizah tuh nampak macam tak suker lagik kat Azizah tuh...hishhh tak habis habis lagik... Rasanya di hati Amran, masih ada rasa cinta pada Azizah...ye r kalau tak takkan di carik nya...pastu siap mimpi sebut nama Azizah lak tuh...sampai Aria terjaga dari tidor...


pastu lagik...nak menipu tak reti....kantoi di situ yer...
siapa Azizah tuh, seorang yang istimewa ker? sangat istimewa...Arwah kakak saya...
arwah kakak? you cakap you anak tunggal...hahaha sangatlah kantoi di situ...


kite tunggu malam ni...


Komen
2 Komen

2 comments:

bizzonline said...

cite baru eh..hehe..
lame x tgk drama..asek dok ngadap pc je.

suamihanyisterizuki said...

a'ah...

hany dah tertengok dr awal...so sronok je follow...seb baek pelakon okay... ;)