Ini Wilayah Hijau: Apak Jelita bagi ni…


13 November 2010

Apak Jelita bagi ni…

Meh layan AWARD. dah lama tak dapat award nih kan….ok sebenarnya award nih dah pernah dapat before nih, tapi sebab dapat lagi, maka ape susah buat je kan…hehehe di kala tiada idea…

 

 

dapat dari apak cikidong, owhh apak tu bermaksud ayah, bapa yer…seronok baca belog apak nih…nak nak pasal anak dia cikidong tuh..huhu ada gak tip tip kat belog apak nih…

 

 

awarddrezan

 

pasal diri sendiri:

 

1) Anak bongsu dan sorang je anak pompuan dalam keluarga. kahwin dengan anak sulong ;)


2) Seorang yang sangat suke akan kaler hijau (hahaha dari layout blog konpem dah tahu kan!!!)


3) Tak boleh kurang mandi...paling kurang pon 2kali sehari...pernah je capai 5kali sehari mandi...pastu pembazir air, sebab mandi sangaaaat lamaaaa...


4) Suke minom susu...hehehe sekarang dah boleh minom susu, kalau dulu tak brape sangat...so skrg dah jadi fave...

 

5) takot gelap ;)

 

 

5cukup eh apak..hehehe…okay sekarang nak bagi award ni pada…..

 

1) http://azzeyatin.blogspot.com/

2) http://suriaamanda.blogspot.com/

3) http://jajazack.blogspot.com/

4) http://manmunna.blogspot.com/

5) http://mrsecam.blogspot.com/

6) http://hanasakura-tomodachi.blogspot.com/

7) http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/

8) http://qirakira.blogspot.com/

9) http://babybiey.blogspot.com/

10) http://mama-nak-cerita.blogspot.com/

 

ok daaaa…salam jelita semua ;)

Komen
4 Komen

4 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Waa Hany dah suka minum susu ya? Baguzzz.. badan gebuz dan gigi kuat!

Latest entry : Lagu Utk Anda Belajar B.Inggeris

Hanis MY said...

Thank u Hany..hana dah penah dapat award ni dulu..kalau ada masa hana jawab eh...apapun arigatou!

apak cikidong said...

aaaaaaaapa-apa pun apak yang jelita muehehehehe!!!

ardinihumaira said...

kak naik pentas hati2 tau amik award:D