Ini Wilayah Hijau: Lagi belog di create…ahaha rajin tak???


14 November 2010

Lagi belog di create…ahaha rajin tak???

 

 

 

hehehe,

ok dari tajuk entri nih, yer memang hany ada create belog lagik…hoho bukan ngengada nak create, tapi macam ummm kena create la lagi satu..hohoho…

 

 

macam yang korang tengok kat bawah header tuh…

 

11-14-2010 12-53-18 AM

ha,

nampak tak, MZHANY GA CONTEST. yer belog ini di cipta kan khas untuk hany join GA & CONTEST. kenapa yer ko buat belog baru hany? kenapa???

 

 

owhhh sebabnya, kebanyakan GA & CONTEST nih, memerlukan kita letak gambar, banner, badge di side bar kite….dah tu kalau join banyak GA, CONTEST, harusla banyak kena letak kan….ini akan melambatkan loading belog…so hany tak nak la kacau belog hijau kesayangan nih…yang sekarang ni mempunyai berat badan

 

11-14-2010 12-57-50 AM

 

maka tercipta lah MZHANY GA CONTEST ini….

 

 

tapi,

yang haru nya, kalau hany join GA CONTEST yang kena tag orang, maka terpaksa lah hany bagitahu sebab selalunya orang masuk ke belog hijau nih…tapi takper…sendiri cari pasal kan….

 

 

ha, jangan ingat hany join create byk blog ni suke suke, dan harus diingat hany join GA & CONTEST, pada waktu malam hany buat entri tau….ingat tu….aiiii pun ada kerja bukan nak ngadap belog jer yer….jangan ada spekulasi tau….lagipun ada time di situh yer…

 

 

[[ MZHANY GA CONTEST ]]

Komen
8 Komen

8 comments:

anen said...

like dis~ hehe

Amir Izzat said...

wah! bgs nie...nak elak dri blog hijau nie tersangkut...(lmbt loading).. hehehe... yg sini ijau..way la yg sana biru..haha

mzhany said...

hehhe anen...

@amir...alaaa akak tgh carik template hijau la..tak jompa yg memikat hati ;)

nur said...

nak create juga la satu lagi.khas untuk contest gak.. oke tak rasanya?
ALL IN ONE

mzhany said...

@nur, ummm depend pada kamoo...hehehe mcm hany sbb xnak loading slow, tp mungkin ada org xsuke byk2, 1jer senang nak manage kan...

ardinihumaira said...

waaa... makin maju kak :)

MAMA AIZARA said...

hany,suka header back to asal and blog nmpk makin kemasla...

mzhany said...

@dni, bukan makin maju, tapi mood RAJIN tengah datang...ngehngehngeh

@azi, hehehe umm header yg b4 ni cantik n ceria, tp yang ni lagi sesuai dgn belog nih...