Ini Wilayah Hijau: Sabtu menjelma…


13 November 2010

Sabtu menjelma…

Hari ni, lambat sikit hany buat entri…hurmmm almaklomler, sabtu…sabtu hari minggu, hari cuti, hari bangun lambat, hari basuh basuh, hari masak masak, hari kemas kemas….

 

 

sudahnya,

hari ni tetibe air macam slow dari biase jer…terus hany basuh, mandi, masak awal awal…kan jap lagi tak dok air, camno…;)

 

 

meh layan gambar…

 

111120103876

 

 

111120103877

 

 

111120103878 

hehehe,

ini bukanlah lunch kitorang, hair ni hany masak…tapi simple giler…ahahah malas amek gambar, ni lunch kitorang masa stay kat uitm shah alam….

 

 

korang makan ape hari nih?

Komen
1 Komen

1 comment:

apak cikidong said...

apak makan nasik putih fan goreng ikan sendiriii uwaaaaAaaaa :(